Váltsd valóra az életed! – A célmegvalósítás mesterkulcsai

Váltsd valóra az életed! - A célmegvalósítás mesterkulcsai
Szerző: Pozsgai Nikoletta Katalin
Ár: 3500 Ft
Kötés: karton
ISBN: 9789638946515
Kiadó: Magánkiadás
Oldalszám: 152
Megrendelem
A célkitűzés-célmegvalósítás hatékonysága kiemelten fontos az önmegvalósításban. Ha önmagadat megtalálod, a céljaidat felismered és el is éred, akkor az életed s benne Te magad valóra válsz. Céllal és belső elhivatottsággal élve a hétköznapok szürkesége színpompás, gyönyörű és örömteli utazássá válik.
A Váltsd Valóra az Életed! – A Célmegvalósítás Mesterkulcsai című könyv útmutató és inspiráció ahhoz, hogy szíved legmerészebb álmaiból valóságot teremthess. Oly módon mutatja be a célmegvalósítás teljes folyamatát, hogy az könnyen érthető, követhető és a hétköznapjaidba átültethető legyen. Az ismertebb bal agyféltekés módszerek mellett megismertet a jobb agyféltekés célmegvalósítással is, amely egy különleges és gyökeresen különböző valóságteremtési út. Benne teljességgel jelen lehetsz, a ráció kézen fogva haladhat a megérzésekkel, megőrizheted motivációdat és folyamatos inspirációt kapsz a folytatáshoz.
Hiszek abban, hogy Te is rendelkezel szabad választással, magadban hordozod szíved vágyainak megvalósítási lehetőségét, és képes vagy az életed álmát valóra váltani. Ez a könyv azért született meg, hogy segítséget nyújtson annak az életminőségnek és életérzésnek a megteremtéséhez, amire legbelül vágysz. Az élet legteljesebb valósága nyílik meg előtted.
Válj valóra és Veled teljesedik ki az életed!