Váltsd valóra az életed! – Aktivátor

Váltsd valóra az életed! - Aktivátor
Szerző: Pozsgai Nikoletta Katalin
Ár: 3000 Ft
Kötés: karton
ISBN: 9789638946522
Kiadó: Magánkiadás
Oldalszám: 124
Megrendelem
A Váltsd Valóra az Életed! – a célmegvalósítás mesterkulcsait adta át neked. A könyvhöz készült Aktivátor jóval több, mint egy egyszerű munkafüzet, tele feladatokkal. Olyan gyakorlatokat gyűjt egy csokorba, melyek a saját tapasztalatom és tanítványaim eredményei alapján hatékonyak és támogatást tudnak adni, lépésről-lépésre végigvezetnek a megvalósítás útján, aktivizálva a benned rejlő erőforrásokat, felizzítva a célmegvalósításod folyamatát energizáló belső vágyadat, száműzve az önkételyt, erőt adva a folytatáshoz.
A könyvet olvasva és a munkafüzet feladatait végrehajtva az álmaid megfogalmazásától a céljaid beazonosításán és kitűzésén keresztül a teljes folyamatot átlátod majd. A gyakorlatokat motivációs segédlet, életszervezési tanácsok, valamint a megvalósításhoz további inspirációk, útmutatások sora egészíti ki.
Az Aktivátor segítségével megérted, megtanulod az álmaid megvalósításának útját és képes leszel töretlenül hinni abban, hogy igenis meg tudod teremteni azt az életet, s vele azokat az életkörülményeket, melyekre vágysz!
Hiszek abban, hogy szíved céljait megvalósítva az élet legteljesebb valósága nyílik meg előtted, és hiszek abban, hogy ez Neked is sikerülni fog!