Az Önmenedzsment MesterNője – Hogyan érvényesülj nőként a 21. században

Az Önmenedzsment MesterNője - Hogyan érvényesülj nőként a 21. században
Szerző: Pozsgai Nikoletta Katalin
Ár: 3500 Ft
ISBN: 9789638946539
Kiadó: Magánkiadás
Megrendelem
Az önmenedzsment a kőkemény, érzelmeket kizáró üzleti világban ismert fogalom. Én azonban egy olyan világban hiszek – és eszerint is élek -, melyben a legfőbb cél, hogy azt tudd felvállalni, kibontakoztatni és megélni, aki valóban vagy. Belső értékeidet felismerve, hagyományos női értékeidre támaszkodva, céljaidat kitűzve a saját utadon járva teremthesd meg az anyagi-lelki-és szellemi bőséget.

Az önmegvalósítás elengedhetetlen eszköze az önmenedzsment készségek sora. Az Önmenedzsment Mesternője egy összerendező, saját belső erőforrásokat mozgósító, ön-erősítő megközelítést tár eléd, „HOGYAN IGEN” hozzáállást, pénz-, és időgazdálkodást, életszervezést és önérvényesítési technikákat tanít a gyakorlatban is megvalósítható módon. Kiutat kínál a nehézségekkel teli, lehúzó össztársadalmi paranoia helyett, megerősítve a személyes erődben, képességeidben és lehetőségeidben, megtanítva a 21. században való érvényülés módjait – miközben az életed RENDezetté, benne legteljesebb önmagad megélhetővé válik.

A könyv pozitív életszemléletre, önbizalom és önértékelés fejlesztésre, asszertív kommunikációra, a személyes hatékonyság növelésére, a benned rejlő lehetőségek és értékek kibontakoztatására építve tanítja meg, hogyan valósíthatod meg önmagad a modern pénzközpontú világunkban is – megtartva emberséged és nőiséged.